13/09/2022

VAŽNA OBAVIJEST: Lažne e-poruke

Molimo sve građane na pojačani oprez zbog novog pokušaja prevare i krađe osobnih podataka.

Zaprimili smo više dojava građana iz kojih proizlazi da su građani na svoje adrese elektroničke pošte ili brojeve telefona zaprimili obavijesti, od strane nepoznatih osoba, kojima ih se obavještava da će im putem FedEx kurirske službe biti dostavljena pošiljka i da je potrebno dostaviti adresu dostave. Nadalje, od građana se traži podmirivanje carinskih troškova prije isporuke pošiljke.

Upozoravamo građane da se radi o neovlaštenom korištenju imena i obilježja tvrtke u svrhu prijevare, s ciljem krađe osobnih podataka.

Građani se mole da na navedene poruke ne odgovaraju, ne slijede poveznice i ne uplaćuju novac. U svakom slučaju, pozivamo vas na oprez i zaštitu osobnih podatka.

In Time d.o.o., kao generalni zastupnik za FedEx, ne preuzima odgovornost za štetu koja nastane neovlaštenom upotrebom FedEx imena ili obilježja.

Ukoliko ipak postanete žrtvom prevare, odmah obavijestite Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske.

Ukoliko postoje nedoumice ili imate pitanja vezanih za navedene pokušaje prevara, budite slobodni obratiti nam se na email adresu: info@in-time.hr ili broj telefona 01/6254 444.

 

In Time d.o.o.

Zašto je In Time siguran izbor?

Pouzdanost

In Time je od svojih početaka do danas narasla u jednu od vodećih kurirskih službi u Republici Hrvatskoj. Postavljamo standarde u kurirskom poslovanju nudeći potpunu pokrivenost domaćeg tržišta uz najkvalitetniju uslugu distribucije pošiljaka.

Kvaliteta

Težimo ka tome da svojim partnerima olakšamo poslovanje neumorno radeći na unapređenju kvalitete poslovanja. Praćenjem specifičnih potreba svojih klijenata, prva smo hrvatska kurirska tvrtka koja se proširila izvan granica Hrvatske.

Sigurnost

Brinemo da vaše pošiljke stignu sigurno na odredište. Preuzimanje pošiljke istog dana, skladišna manipulacija te organiziranje dostave već idućeg radnog dana uz maksimalne napore zaposlenika da uoče i uklone moguće rizike, samo su mali dio cjelokupnog procesa.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima?
Prijavi se na naš newsletter.

Molimo upišite valjanu email adresu.

Tečaj €/kn: 7,53450

® Sva prava pridržana 2020 - In Time d.o.o.

Zahvaljujemo Vam na prijavi! Kako bi bili sigurni da se radi o Vama, poslali smo vam verifikacijski mail na mail adresu koju ste prijavili te koju trebate potvrditi. Ukoliko mail ne stigne u inbox molimo da provjerite spam pretinac.