23/03/2020

Važna obavijest o COVID 19 virusu

Dostava pošiljaka, ograničenja i preventivne mjere.

Poštovani poslovni partneri i korisnici usluga tvrtke In time d.o.o.,

ovim putem želimo Vas obavijestiti o svim trenutnim izazovima i ograničenjima u poslovanju In Time-u koji su izazvani virusom COVID-19.

Vođeni brigom o sigurnosti i zdravlju naših zaposlenika, poslovnih partnera i svih ostalih sudionika u našem poslovanju, proveli smo sve naputke i odluke mjerodavnih institucija Ministarstva zdravstva i svih ostalih mjerodavnih institucija u Republici Hrvatskoj.

Sukladno svim uputama i internim odlukama tvrtke In time d.o.o. obavještavamo Vas i molimo da se pridržavate uputa kako slijedi:

  • Svi dostavljači moraju biti opremljeni zaštitnim maskama, zaštitnim rukavicama i dezinfekcijskim sredstvom
  • Svi dostavljači imaju uputu da ne ulaze u poslovne prostore, skladišta, stanove zgrada i primatelja pošiljaka, te se dostava vrši isključivo do ulaznih vrata objekta primatelja
  • Minimalni sigurnosni razmak između osoba prilikom dostave treba biti 1.5 m, te se dostavljačima preporuča da izbjegavaju fizički kontakt s klijentima
  • Sve pošiljke koje nije moguće isporučiti na siguran način biti će vraćene pošiljatelju
  • Zabranjuje se ulazak u poslovne prostore, skladišta i vozila tvrtke In time d.o.o. svim osobama koje nisu djelatnici tvrtke
  • Za sve klijente i dostavljače koji nisu djelatnici tvrtke, In time je osigurao sanitarne čvorove i prostoriju za „izolaciju“ dok su u krugu tvrtke

Zbog novonastale situacije moguća su odstupanja od uobičajenih vremena dostave na području Republike Hrvatske .

Ulažemo maksimalne napore kako bi poslovanje prilagodili trenutnoj situaciji te Vas molimo za razumijevanje.

Vaš In Time

Zašto je In Time siguran izbor?

Pouzdanost

In Time je od svojih početaka do danas narasla u jednu od vodećih kurirskih službi u Republici Hrvatskoj. Postavljamo standarde u kurirskom poslovanju nudeći potpunu pokrivenost domaćeg tržišta uz najkvalitetniju uslugu distribucije pošiljaka.

Kvaliteta

Težimo ka tome da svojim partnerima olakšamo poslovanje neumorno radeći na unapređenju kvalitete poslovanja. Praćenjem specifičnih potreba svojih klijenata, prva smo hrvatska kurirska tvrtka koja se proširila izvan granica Hrvatske.

Sigurnost

Brinemo da vaše pošiljke stignu sigurno na odredište. Preuzimanje pošiljke istog dana, skladišna manipulacija te organiziranje dostave već idućeg radnog dana uz maksimalne napore zaposlenika da uoče i uklone moguće rizike, samo su mali dio cjelokupnog procesa.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima?
Prijavi se na naš newsletter.

Molimo upišite valjanu email adresu.

Tečaj €/kn: 7,53450

® Sva prava pridržana 2020 - In Time d.o.o.

Zahvaljujemo Vam na prijavi! Kako bi bili sigurni da se radi o Vama, poslali smo vam verifikacijski mail na mail adresu koju ste prijavili te koju trebate potvrditi. Ukoliko mail ne stigne u inbox molimo da provjerite spam pretinac.