Carinsko posredovanje

In Time je jedna od vodećih otpremničkih kuća u Hrvatskoj čiji se carinski deklaranti brinu da Vaša pošiljka bude uredno i na vrijeme ocarinjena. CI Zračna luka Zagreb – CS IN TIME, kapacitetima i lokacijom omogućava ubrzani postupak carinjenja i dostave ocarinjenih pošiljaka. Uz vlastito carinsko skladište, carinjenja dodatno vršimo na svim carinskim ispostavama u gradu Zagrebu.

Usluga vođenja Intrastata

Intrastat je sustav prikupljanja podataka o robnoj razmjeni između zemalja članica Europske unije (EU), koji je u primjeni od 1993. kad je uspostavljeno jedinstveno tržište i kad su uklonjene fizičke granice između zemalja članica. Izvještava se o svakom ulazu, tj. primitku robe iz druge zemlje članice u zemlju članicu odnosno o svakom izlazu, tj. otpremi robe iz zemlje članice u drugu zemlju članicu EU.
Obveznik izvještavanja za Intrastat je svaki poslovni subjekt, obveznik PDV-a, čija godišnja vrijednost robne razmjene sa zemljama EU-a prelazi prag uključivanja bilo za otpreme bilo za primitke ili za oba trgovinska toka.
Vrijednost praga uključivanja za 2019. za primitke iznosi 2 200 000 kuna, a za otpreme 1 200 000 kuna.

Zašto je In Time siguran izbor?

Pouzdanost

In Time je od svojih početaka do danas narasla u jednu od vodećih kurirskih službi u Republici Hrvatskoj. Postavljamo standarde u kurirskom poslovanju nudeći potpunu pokrivenost domaćeg tržišta uz najkvalitetniju uslugu distribucije pošiljaka.

Kvaliteta

Težimo ka tome da svojim partnerima olakšamo poslovanje neumorno radeći na unapređenju kvalitete poslovanja. Praćenjem specifičnih potreba svojih klijenata, prva smo hrvatska kurirska tvrtka koja se proširila izvan granica Hrvatske.

Sigurnost

Brinemo da vaše pošiljke stignu sigurno na odredište. Preuzimanje pošiljke istog dana, skladišna manipulacija te organiziranje dostave već idućeg radnog dana uz maksimalne napore zaposlenika da uoče i uklone moguće rizike, samo su mali dio cjelokupnog procesa.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima?
Prijavi se na naš newsletter.

Molimo upišite valjanu email adresu.

Tečaj €/kn: 7,53450

® Sva prava pridržana 2020 - In Time d.o.o.

Zahvaljujemo Vam na prijavi! Kako bi bili sigurni da se radi o Vama, poslali smo vam verifikacijski mail na mail adresu koju ste prijavili te koju trebate potvrditi. Ukoliko mail ne stigne u inbox molimo da provjerite spam pretinac.