O nama

12 poslovnica, više od 250 djelatnika, 150 dostavnih vozila, vlastito carinsko i logističko skladište te distributivni centar samo su dio današnje slike In Time-a u Hrvatskoj.

Tvrtka In Time d.o.o. je jedna od vodećih kurirskih službi u regiji koja prednjači svojom brzinom, kvalitetom i pouzdanošću usluge na području distribucije pošiljaka.

Tvrtka je osnovana 1991. godine u Zagrebu i do danas je narasla u jednu od vodećih kurirskih kompanija u Republici Hrvatskoj. Od svoga osnutka pa do danas, In Time d.o.o. postavlja standarde u kurirskom poslovanju na domaćem tržištu.

Fleksibilnošću naših specijaliziranih timova u mogućnosti smo riješiti svaki zahtjev za distribucijom pošiljaka u domaćem i međunarodnom prijevozu, bez obzira na vrstu ili potrebnu brzinu prijevoza. Hitna međugradska dostava, međunarodna distribucija – za područje Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Crne Gore, Makedonije, međunarodna distribucija putem FedEx Express sustava, carinsko posredovanje – vlastito carinsko skladište samo su dio usluga koje In time d.o.o. pruža na jednom mjestu.

Prva smo domaća kurirska tvrtka koja se proširila izvan granica Hrvatske. Predstavništva u Sloveniji, Bosni i Hercegovini te Srbiji rezultat su širenja tvrtke kroz proteklih 20 godina, a sve zbog želje da svojim partnerima olakšamo poslovanje i predstavimo ih kao tvrtke kojima je stalo do visokokvalitetne usluge.

In Time d.o.o. bio je od samog osnutka tvrtke agent za međunarodnu kurirsku službu TNT Global Express, Logistics & Mail. Od 2018. godine In Time d.o.o. je nositelj licence za Federal Express Corporation (FedEx) u Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini.

Zašto je In Time siguran izbor?

Pouzdanost

In Time je od svojih početaka do danas narasla u jednu od vodećih kurirskih službi u Republici Hrvatskoj. Postavljamo standarde u kurirskom poslovanju nudeći potpunu pokrivenost domaćeg tržišta uz najkvalitetniju uslugu distribucije pošiljaka.

Kvaliteta

Težimo ka tome da svojim partnerima olakšamo poslovanje neumorno radeći na unapređenju kvalitete poslovanja. Praćenjem specifičnih potreba svojih klijenata, prva smo hrvatska kurirska tvrtka koja se proširila izvan granica Hrvatske.

Sigurnost

Brinemo da vaše pošiljke stignu sigurno na odredište. Preuzimanje pošiljke istog dana, skladišna manipulacija te organiziranje dostave već idućeg radnog dana uz maksimalne napore zaposlenika da uoče i uklone moguće rizike, samo su mali dio cjelokupnog procesa.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima?
Prijavi se na naš newsletter.

Molimo upišite valjanu email adresu.

Tečaj €/kn: 7,53450

® Sva prava pridržana 2020 - In Time d.o.o.

Zahvaljujemo Vam na prijavi! Kako bi bili sigurni da se radi o Vama, poslali smo vam verifikacijski mail na mail adresu koju ste prijavili te koju trebate potvrditi. Ukoliko mail ne stigne u inbox molimo da provjerite spam pretinac.