06/06/2024

Obavijest o Google Chrome problemu

Poštovani korisnici web portala ,

uočeni su problemi nakon ažuriranja Google Chrome preglednika na zadnju verziju . Problem se manifestira da se pojavi bijeli ekran nakon što potvrdite unos pošiljke. Dok se ovaj problem istražuje , molimo Vas da napravite sljedeće :

  1. Očistite kolačiće(cookies) sa preglednika .
  2. Ukoliko ste ulogirani sa vlastitim Google accountom , molimo Vas da se odjavite.
  3. Nakon gore navedenih radnji, pokušajte ponovno potvrditi nalog.

Ukoliko nakon provedenih koraka i dalje postoji problem, molimo Vas da kontaktirate In Time kako bi Vam tehnička podrška asistirala u riješavanju nastale situacije.

Zašto je In Time siguran izbor?

Pouzdanost

In Time je od svojih početaka do danas narasla u jednu od vodećih kurirskih službi u Republici Hrvatskoj. Postavljamo standarde u kurirskom poslovanju nudeći potpunu pokrivenost domaćeg tržišta uz najkvalitetniju uslugu distribucije pošiljaka.

Kvaliteta

Težimo ka tome da svojim partnerima olakšamo poslovanje neumorno radeći na unapređenju kvalitete poslovanja. Praćenjem specifičnih potreba svojih klijenata, prva smo hrvatska kurirska tvrtka koja se proširila izvan granica Hrvatske.

Sigurnost

Brinemo da vaše pošiljke stignu sigurno na odredište. Preuzimanje pošiljke istog dana, skladišna manipulacija te organiziranje dostave već idućeg radnog dana uz maksimalne napore zaposlenika da uoče i uklone moguće rizike, samo su mali dio cjelokupnog procesa.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima?
Prijavi se na naš newsletter.

Molimo upišite valjanu email adresu.

Tečaj €/kn: 7,53450

® Sva prava pridržana 2020 - In Time d.o.o.

Zahvaljujemo Vam na prijavi! Kako bi bili sigurni da se radi o Vama, poslali smo vam verifikacijski mail na mail adresu koju ste prijavili te koju trebate potvrditi. Ukoliko mail ne stigne u inbox molimo da provjerite spam pretinac.