01/06/2022

Dodatak na gorivo

Dragi prijatelji i poslovni partneri,

 

dozvolite da se ovom prilikom zahvalimo na suradnji i povjerenju koje nam svakodnevno ukazujete koristeći naše usluge. Također, želimo zahvaliti na podršci u nastojanju da osiguramo stabilnost naše usluge koja je uvjetovana velikim oscilacijama cijena naftnih derivata na svjetskom i nama referentnom Mediteranskom tržištu.

Kako bismo i dalje održavali potrebnu razinu kvalitete usluge, prisiljeni smo uskladiti visinu dodatka na gorivo sa spomenutim oscilacijama cijena goriva na tržištu.

Stoga vas obavještavamo da se sa danom 01.06.2022. godine dosadašnji iznos dodatka na gorivo od 13% mijenja na 15% neto cijene dostave.

Vjerujemo kako ćete i u budućnosti podržati naše napore u održavanju stabilnosti cijena kao i kvalitete usluge naše tvrtke.

 

Vaš In Time

Zašto je In Time siguran izbor?

Pouzdanost

In Time je od svojih početaka do danas narasla u jednu od vodećih kurirskih službi u Republici Hrvatskoj. Postavljamo standarde u kurirskom poslovanju nudeći potpunu pokrivenost domaćeg tržišta uz najkvalitetniju uslugu distribucije pošiljaka.

Kvaliteta

Težimo ka tome da svojim partnerima olakšamo poslovanje neumorno radeći na unapređenju kvalitete poslovanja. Praćenjem specifičnih potreba svojih klijenata, prva smo hrvatska kurirska tvrtka koja se proširila izvan granica Hrvatske.

Sigurnost

Brinemo da vaše pošiljke stignu sigurno na odredište. Preuzimanje pošiljke istog dana, skladišna manipulacija te organiziranje dostave već idućeg radnog dana uz maksimalne napore zaposlenika da uoče i uklone moguće rizike, samo su mali dio cjelokupnog procesa.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima?
Prijavi se na naš newsletter.

Molimo upišite valjanu email adresu.

Tečaj €/kn: 7,53450

® Sva prava pridržana 2020 - In Time d.o.o.

Zahvaljujemo Vam na prijavi! Kako bi bili sigurni da se radi o Vama, poslali smo vam verifikacijski mail na mail adresu koju ste prijavili te koju trebate potvrditi. Ukoliko mail ne stigne u inbox molimo da provjerite spam pretinac.