In Time distribucija

In Time je tvrtka osnovana 1991. godine u Zagrebu i do danas je narasla u jednu od vodećih kurirskih službi u Republici Hrvatskoj. Od svoga osnutka pa do današnjeg dana, In Time postavlja standarde u kurirskom poslovanju na domaćem tržištu.

Kvaliteta usluge, brzina, pouzdanost i sigurnost.

10 poslovnica, 250 djelatnika, 130 vozila, vlastito carinsko skladište i distributivni centar samo su dio današnje slike In Time-a u Hrvatskoj.
Predstavništva u Sloveniji, Bosni i Hercegovini te Srbiji rezultat su širenja tvrtke kao potrebe da svojim partnerima olakšamo poslovanje uz pomoć visokokvalitetne usluge. Prva smo domaća kurirska tvrtka koja se proširila izvan granica Hrvatske.
Nudimo potpunu pokrivenost domaćeg tržišta uz najkvalitetniju uslugu distribucije pošiljaka prema susjednim zemljama. Svakodnevne linije za Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu te Srbiju osiguravaju da vaše pošiljke budu u najkraćem roku na odredištu dok ćemo pošiljke za Crnu Goru i Makedoniju otpremiti dva puta tjedno.

Zašto je In Time siguran izbor?

Pouzdanost

In Time je od svojih početaka do danas narasla u jednu od vodećih kurirskih službi u Republici Hrvatskoj. Postavljamo standarde u kurirskom poslovanju nudeći potpunu pokrivenost domaćeg tržišta uz najkvalitetniju uslugu distribucije pošiljaka.

Kvaliteta

Težimo ka tome da svojim partnerima olakšamo poslovanje neumorno radeći na unapređenju kvalitete poslovanja. Praćenjem specifičnih potreba svojih klijenata, prva smo hrvatska kurirska tvrtka koja se proširila izvan granica Hrvatske.

Sigurnost

Brinemo da vaše pošiljke stignu sigurno na odredište. Preuzimanje pošiljke istog dana, skladišna manipulacija te organiziranje dostave već idućeg radnog dana uz maksimalne napore zaposlenika da uoče i uklone moguće rizike, samo su mali dio cjelokupnog procesa.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima?
Prijavi se na naš newsletter.

Molimo upišite valjanu email adresu.

Tečaj €/kn: 7,53450

® Sva prava pridržana 2020 - In Time d.o.o.

Zahvaljujemo Vam na prijavi! Kako bi bili sigurni da se radi o Vama, poslali smo vam verifikacijski mail na mail adresu koju ste prijavili te koju trebate potvrditi. Ukoliko mail ne stigne u inbox molimo da provjerite spam pretinac.