Skladištenje

Skladišni prostor tvrtke In Time d.o.o. proteže se na više od 2000 m2 i udovoljava svim vašim potrebama za skladištenje kako paketnih tako i paletnih pošiljaka. Prostor je opremljen sustavom za grijanje i hlađenje kako bi vaše pošiljke bile na odgovarajućoj temperaturi tokom cijele godine dok stalan videonadzor osigurava vaše pošiljke od neželjenih situacija.

Odjel otkupnih pošiljaka tvrtke In Time d.o.o. neprestano se razvija tražeći načine kako svojim partnerima ponuditi što kvalitetniju uslugu i produktivnost uz maksimalne uštede. Ovaj odjel za vas će evidentirati vašu robu, pripremiti, deklarirati i adresirati pošiljke, otpremiti ih na dostavu te na kraju svakog radnog dana napraviti i dostaviti vam izvještaj o dostavljivosti pošiljaka.
Kako bi svojim partnerima omogućili što jednostavnije poslovanje Odjel otkupnih pošiljaka ima kapacitet manipulacije više od 3000 pošiljaka dnevno što osigurava da će sve vaše narudžbe toga dana biti u potpunosti obrađene i otpremljene na dostavu. To znači da sve vaše pošiljke čije narudžbe budu zaprimljene u jutarnjim satima budu isti dan i dostavljene na području Zagreba. Brza i kvalitetna usluga ono je što tržište očekuje, a tvrtka In Time d.o.o. u mogućnosti je pratiti te zahtjeve.

Zašto je In Time siguran izbor?

Pouzdanost

In Time je od svojih početaka do danas narasla u jednu od vodećih kurirskih službi u Republici Hrvatskoj. Postavljamo standarde u kurirskom poslovanju nudeći potpunu pokrivenost domaćeg tržišta uz najkvalitetniju uslugu distribucije pošiljaka.

Kvaliteta

Težimo ka tome da svojim partnerima olakšamo poslovanje neumorno radeći na unapređenju kvalitete poslovanja. Praćenjem specifičnih potreba svojih klijenata, prva smo hrvatska kurirska tvrtka koja se proširila izvan granica Hrvatske.

Sigurnost

Brinemo da vaše pošiljke stignu sigurno na odredište. Preuzimanje pošiljke istog dana, skladišna manipulacija te organiziranje dostave već idućeg radnog dana uz maksimalne napore zaposlenika da uoče i uklone moguće rizike, samo su mali dio cjelokupnog procesa.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima?
Prijavi se na naš newsletter.

Molimo upišite valjanu email adresu.

® Sva prava pridržana 2020 - In Time d.o.o.

Zahvaljujemo Vam na prijavi! Kako bi bili sigurni da se radi o Vama, poslali smo vam verifikacijski mail na mail adresu koju ste prijavili te koju trebate potvrditi. Ukoliko mail ne stigne u inbox molimo da provjerite spam pretinac.