FedEx

Povijest FedEx-a seže u 1965. godinu kada je glavni izvršni direktor i predsjednik Frederick W. Smith, tada preddiplomski student na Yale-u, osmislio najnoviji sustav koji bi omogućio sigurnu isporuku vremenski osjetljivih pošiljki. U roku od deset godina uspostavio je Federal Express Corp – tvrtku koja je zauvijek promijenila transportnu industriju. Ulaskom u Europu 1984. godine, FedEx Express trenutačno opslužuje stotine gradova i tržišta svojim interkontinentalnim i međunarodnim uslugama ekspresne dostave.

Europska FedEx mreža postoji već više od 25 godina, nudi usluge dostave pošiljaka sljedećeg radnog dana za stotine gradova i tržišta diljem Europe zajedno s neusporedivim pristupom uslugama sljedećeg dana za SAD i azijsko-pacifičku regiju kroz FedEx glavno središte u Roissy-Charles De Gaulleu, najvećem takve vrste izvan SAD-a. 2016. FedEx Express kupuje TNT, jačajući europsku cestovnu platformu i proširujući svoj europski doseg.
FedEx korporacija pruža klijentima i tvrtkama širom svijeta širok portfelj prijevoza i poslovnih usluga. S godišnjim prihodima od 58 milijardi dolara, tvrtka nudi integrirane poslovne aplikacije putem operativnih tvrtki pod uglednim brandom FedExa.
Svrstani među najuglednije i najpouzdanije poslodavce na svijetu, FedEx inspirira više od 400.000 članova tima da ostanu “apsolutno, pozitivno” usredotočeni na sigurnost, najviše etičke i profesionalne standarde te na potrebe svojih kupaca i zajednica.

Zašto je In Time siguran izbor?

Pouzdanost

In Time je od svojih početaka do danas narasla u jednu od vodećih kurirskih službi u Republici Hrvatskoj. Postavljamo standarde u kurirskom poslovanju nudeći potpunu pokrivenost domaćeg tržišta uz najkvalitetniju uslugu distribucije pošiljaka.

Kvaliteta

Težimo ka tome da svojim partnerima olakšamo poslovanje neumorno radeći na unapređenju kvalitete poslovanja. Praćenjem specifičnih potreba svojih klijenata, prva smo hrvatska kurirska tvrtka koja se proširila izvan granica Hrvatske.

Sigurnost

Brinemo da vaše pošiljke stignu sigurno na odredište. Preuzimanje pošiljke istog dana, skladišna manipulacija te organiziranje dostave već idućeg radnog dana uz maksimalne napore zaposlenika da uoče i uklone moguće rizike, samo su mali dio cjelokupnog procesa.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima?
Prijavi se na naš newsletter.

Molimo upišite valjanu email adresu.

Tečaj €/kn: 7,53450

® Sva prava pridržana 2020 - In Time d.o.o.

Zahvaljujemo Vam na prijavi! Kako bi bili sigurni da se radi o Vama, poslali smo vam verifikacijski mail na mail adresu koju ste prijavili te koju trebate potvrditi. Ukoliko mail ne stigne u inbox molimo da provjerite spam pretinac.