01/07/2019

Internet naručivanje transporta

Obavijest o prelasku na Internet naručivanje

Poštovani poslovni partneri, obavještavamo Vas da 01.01.2019. tvrtka In Time d.o.o. prelazi na INTERNET NARUČIVANJE TRANSPORTA.

Potpuna digitalizacija nastupit će u periodu od mjesec dana i završetkom tog razdoblja „zelene” prijevoznice više neće biti dostupne.

U prijelaznom razdoblju moći ćete predati nalog za transport putem e-maila ili telefona, a naši djelatnici biti će Vam na raspolaganju za sva pitanja.

Kako bi na vrijeme prilagodili svoje poslovanje budućim promjenama, molimo Vas da se obratite našem odjelu prodaje na email: info@in-time.hr ili na broj telefona 01/6254 444.

Zašto je In Time siguran izbor?

Pouzdanost

In Time je od svojih početaka do danas narasla u jednu od vodećih kurirskih službi u Republici Hrvatskoj. Postavljamo standarde u kurirskom poslovanju nudeći potpunu pokrivenost domaćeg tržišta uz najkvalitetniju uslugu distribucije pošiljaka.

Kvaliteta

Težimo ka tome da svojim partnerima olakšamo poslovanje neumorno radeći na unapređenju kvalitete poslovanja. Praćenjem specifičnih potreba svojih klijenata, prva smo hrvatska kurirska tvrtka koja se proširila izvan granica Hrvatske.

Sigurnost

Brinemo da vaše pošiljke stignu sigurno na odredište. Preuzimanje pošiljke istog dana, skladišna manipulacija te organiziranje dostave već idućeg radnog dana uz maksimalne napore zaposlenika da uoče i uklone moguće rizike, samo su mali dio cjelokupnog procesa.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima?
Prijavi se na naš newsletter.

Molimo upišite valjanu email adresu.

Tečaj €/kn: 7,53450

® Sva prava pridržana 2020 - In Time d.o.o.

Zahvaljujemo Vam na prijavi! Kako bi bili sigurni da se radi o Vama, poslali smo vam verifikacijski mail na mail adresu koju ste prijavili te koju trebate potvrditi. Ukoliko mail ne stigne u inbox molimo da provjerite spam pretinac.