Podnošenje prigovora i postupanja 
po prigovoru

U svrhu nadoknade štete, nakon dostavljene obavijesti o nastanku štetnog događaja od strane Korisnika i pregleda oštećene Pošiljke od strane osiguravatelja, djelatnik Davatelja usluge će obavijestiti Korisnika da pošalje sljedeću dokumentaciju:

  • Zahtjev za naknadu štete možete preuzeti OVDJE
  • račun prema kupcu (komercijalni račun) ili račun od dobavljača (vjerodostojna isprava iz koje je vidljiva nabavna vrijednost stvari koja je slana predmetnom Pošiljkom)
  • račun prema Davatelju Usluge na temelju kojeg nedvojbeno proizlazi kolika je stvarna vrijednost oštećenog ili umanjenog sadržaja Pošiljke.

U slučaju štete, računi prema Davatelju usluge nisu oporezivi te na njima treba biti sadržan članak oslobođenja PDV-a. Ako Korisnik ne dostavi vjerodostojne podatke o nabavnoj vrijednosti stvari, tada je obvezan dostaviti račun koji je izdao svom kupcu. U tom slučaju Davatelj usluge će isplatiti štetu u iznosu koji je obračunat na način da se od iznosa toga komercijalnog računa (računa prema kupcu) oduzme 30% uključujući i eventualni rabat prema kupcu.

Zašto je In Time siguran izbor?

Pouzdanost

In Time je od svojih početaka do danas narasla u jednu od vodećih kurirskih službi u Republici Hrvatskoj. Postavljamo standarde u kurirskom poslovanju nudeći potpunu pokrivenost domaćeg tržišta uz najkvalitetniju uslugu distribucije pošiljaka.

Kvaliteta

Težimo ka tome da svojim partnerima olakšamo poslovanje neumorno radeći na unapređenju kvalitete poslovanja. Praćenjem specifičnih potreba svojih klijenata, prva smo hrvatska kurirska tvrtka koja se proširila izvan granica Hrvatske.

Sigurnost

Brinemo da vaše pošiljke stignu sigurno na odredište. Preuzimanje pošiljke istog dana, skladišna manipulacija te organiziranje dostave već idućeg radnog dana uz maksimalne napore zaposlenika da uoče i uklone moguće rizike, samo su mali dio cjelokupnog procesa.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima?
Prijavi se na naš newsletter.

Molimo upišite valjanu email adresu.

Tečaj €/kn: 7,53450

® Sva prava pridržana 2020 - In Time d.o.o.

Zahvaljujemo Vam na prijavi! Kako bi bili sigurni da se radi o Vama, poslali smo vam verifikacijski mail na mail adresu koju ste prijavili te koju trebate potvrditi. Ukoliko mail ne stigne u inbox molimo da provjerite spam pretinac.